perjantai 28. maaliskuuta 2008

EU:n perussopimus sitoo Suomen vahvaan varusteluun ja kovaan sotilaalliseen toimintaan......tiesitkö sen?!


Kyse maamme tulevaisuudesta ei ole pelkästään Nato - johtoisista joukoista , ei Naton kriisinhallinnasta, ei NFR:stä, vaan lisäksi myös kaikesta siitä, mitä EU:n perussopimuksen myötä tapahtuu.

Sopimuksen yksi osuus käsittelee sotilasliittoa, jota EU on jo pitkään ollut rakentamassa.
Mutta jotta sellainen toteutuu, tarvitaan aseita, asejärjestelmiä, sotilaita, upseereja ja kaikkea sellaista infrastruktuuria ja tekniikkaa, joka vahvistaa EU:ta sotilasmahtina.

Sopimuksen sanatarkkaa tekstiä on mm. seuraava pätkä:
"....Jäsenvaltiot sitoutuvat asteittain parantamaan sotilaallisia voimavarojaan. Puolustusvoimavarojen kehittämisestä, tutkimuksesta ja hankinnasta sekä puolustusmateriaaleista vastaa virasto, jäljempänä ' Euroopan puolustusvirasto', määrittää operatiiviset tarpeet, edistää niiden täyttämiseen tähtääviä toimia, myötävaikuttaa puolustusalan teollisen ja teknologisen perustan vahvistamiseksi tarpeellisten toimenpiteiden määrittämiseen ja tarvittaessa toteuttamiseen, osallistuu voimavaroja ja puolustusmateriaalia koskevan europoppalaisen politiikan määrittelyyn ja avustaa neuvostoa sotilaallisten voimavarojen parantumisen arvioinnissa...."
(Suora lainaus: 2 JAKSO YHTESITÄ TURVALLISUUS- JA PUOLUSTUSPOLITIIKKAA KOSKEVAT MÄÄRÄYKSET kohta 49 c 3)

Tiesitkö, että meitä aseistetaan yhä mahtipontisemmin. Siihen hallituksella riittä rahaa osoitettavaksi.
Nuo kaikki sitoumukset ovat sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen sellaisia, ettei niistä neuvotella sen jälkeen enää erikseen, vaan niissä on oltava sen jälkeen täysillä mukana!
Sitoutuminen on sen jälkeen 100% maksoi mitä maksoi!

En ainakaan minä halua, että pojanpoikani olisivat aikanaan Naton tai EU:n upseerien komennusvallassa ja lähetettävinä mihin tahansa EU sen viisaaksi katsookin!
En totta vie, ja tuskin moni muukaan sitä haluaa!

Eduskuntatalon edessä on to 10.4. mielenosoitus alkaen klo 15.30 - siihen kaikki kynnelle kykenevät mukaan, eihän kansalta ole kysytty asiasta mitään!
Ei mitään kansanäänestystä näin oleellisesta asiasta!

Hallitus toisensa jälkeen

Se, että maamme on nyt tässä tilanteessa, on seurausta eri hallitusten toiminnan mä'ärätietoisesta linjasta. Sitä valmistelivat jo aikanaan Ahon hallitukset, sen jälkeen Lipposet ja VAnhaset!
Ja puolueet laidasta laitaan ovat olleet hengessä mukana - varmaan kaikesta edes tarkkaan tietämättä. Jos nytkin eduskunta on päättämässä kielellisesti aivan mahdottoman moniselkoista tekstiä, jota on itse sopimuksessa 287 sivua ja liitteineen kaikkiaan 3000 sivua, uskallan pokkana väittää, ettei niitä ole kukaan maamme hallituksen eikä eduskunnan jäsenistä lukenut alusta loppuun niin, että myös tietää, mistä päättää!

JA mikä paradoksaalista, juuri niissäliitteissä määäritellään kaikki yksityiskohdat ja tarkkaan sitovat asiat, joista ei edes itse pääsopimuksen lukemisella vielä tiedä mitään!
Uskomattomia päättäjiä meillä, jos kaiken nettiviestityksen, ruususseikkailujen ja muidenn ohella väittävät lukeneensä kaiken, mistä päättävät!!
Ainakin silloin valehtelevat suoraan mennen tullen!


Mitä sinun edustajasi tietää sopimuksesta, jota ollaan allekirjoittamassa. Klikkaapa etunimi.sukunimi@eduskunta.fi, ja kysy, montako sivua hän on lukenut, mitä hän tietää sopimuksesta!
Kannattaa testata! Tai joltain muulta edustajalta!

Siinä on mennyt uskottavuus niin työväenpuolueilta kuin uskovaisilta ja uskottomilta... kaikista muista puhumattakaan! Näin meitä viedään kypärä silmillä tulevaisuuteen!
Käy kuten euro-asiassa, josta meille sanottiin, että siitä päätettiin jo EU-äänestyksessä. Nyt sanotaan, että on kerran menty jo EU:hun. - TAi kuten Lipponen aikanaan sanoi, että kyse on niin vaikeasta asiasta, ettei kansa kumminkaan ymmärrä, siksi on turha äänestää. Vain viisaammat - siis hallitus ja eduskunta ymmärtävät!

Eikä ole edes aprillipilaa!
Nyt asialla julkisuuteen vielä, kun on mahdollista! Kirjoita lehtiin, lähetä viestejä edustajille!
- varsinkin ellet voi lähteä 10.4. eduskuntatalolle!


Ei kommentteja: