keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Viisi vuotta ensi yönä täyteen...... ja USA liittolaisineen edelleen Irakissa...n 160 000 sotilasta!


...ja irakilaiset kärsivät jopa enemmän kuin Saddamin aikana....nyt ei ole ruokaa, ei lääkkeitä, ei energiaa, ei polttiaineita, ei rauhaa....eikä ihan pian tulöevaisuutta!
Tåänään viimeksi USA tunnusti, miten Irakin ölyrikkaudet tämän päivän öljymarkkinoilla halutaan pitää USA:n peukaloruuvin alla!

Ei riitä 4000 kaatunutta ja monin verroin enemmän koko terveytensä menettäneet USA:n armeijan Irakin sodan 'veteraanit'. heille ei apua hevin löydy kun palaavat kotimaahansa, sen ovat mm. dokumentit TV:ssä osoittaneet.

Lisäksi koko se valtaisa tuska ja kärsimys, jota paikallinen väestö kokee, elää, kärsii....ilman että maailmalla syntyy yhtä suuria vastalauseita kuin Vietnamin sodan aikana!

Onko maailma sittenkään tullut pieneksi? Kuuluuko meille, miten USA liittolaisineen Irakissa ja naapurimaissa jyrää irakilaisia saappaankoroillaan ja aseillaan. Ymmärrämmekö edes, mitä sellainen inhimillinen kärsimys voi olla, jossa jo vuosien ajan jatkunut köyhdyttämättömän uraanin kylvö säännöllisin pommityuksin demarkaatiolinjalle on aiehuttanut huikean määrän epämudotuneina syntyneitä tai keskenmenoon päättyneitä sikiöitä.

Kuka ymmärtää sellaisen äidin tuskan?
Kertokaa se sotilaille! Myös maamme haukoille, Nato-koneiden rahoittajille!! Häkäisille miehille!


Ei kommentteja: