perjantai 9. toukokuuta 2008

Hienoa, Laura, Miira, Paula, Maarit,Camilla ...ja te pikkuiset Ainot ja Roosat...


nuoret naiset, jotka olette ottaneet paikkanne työväenliikkeen toimissa.

Kolme äitiä, yksi tuleva opettaja, kaksi muuta opiskelija, joku jo työelämässä, joku pätkätyössä, pari äitiyslomalla....ihan semmosta tämän päivän oikeaa nuoren naisen elämää.
On sinkkua, on yksinhuoltajaa, perheessä elävää, avoliitolaista, seurustelevaa...aivan kuten tässä päivässä eletään. Ja kaikilla ikä 26-32 ! Hieno joukko!


Mukavaa, kun Laura olit edellisellä kerralla Tee-Treffeillä pikku Ainon (7kk)kanssa, harmi vain, että nyt kova flunssa tulu esteeksi. Paranemisiin! Viimeksi te kuitenkin tutustuitte Miiran kanssakin toisiinne.
Tällä viikolla Camilla oli Roosa-vauvan (9kk) kanssa, ja taas sai Miira tutustua uuteen äitiin ja pikkuiseen. Camilla, oli kiva kuulla, että muutatte takaisin Turkuun, silloin voidaan joukolla tavata useamminkin.
Paula, sinä olit vappumarssilla sen oman punalippusi kanssa, ja nyt kerrot valmiudesta tulla kanssamme talkoisiin mahdollisuuksien torille, vaikka et pystykään lähtemään sosiaalifoorumiin! Mutta oikein mukavaa, että tulet mahdollisuuksien torille töihin.

Maarit, olet nyt viikonloppuna matkoilla etkä pääse rauhanlaulujen ja runojen tapahtumaan, mutta tiistai-iltana tavataan taas vaalityön merkeissä.
Ja Laura, ideasi juttuaiheesta ihmisten saaman eläkeilmoituksen tarkastelun suhteen on hyvä ajatus, toteutetaan se!

On mukava todeta, miten nuorten aikuisten naisten joukko kasvaa ja on mukana aktiivisesti.

Tänään oli Miira kanssani Hansakorttelissa jakamassa EU-kriittisten pöydässä Tiedonantajan teemanumeroa ja joitain erillisiä materiaaleja. Niitä meillä muuten meni enemmän kuin muiden lehtiä yhteensä - siltä näytti!
Tulit suoraan junalta iltapäivällä - kun luokanvalvojan työt koulussa tulivat valmiiksi.
Ja huomista varten otit naputeltavaksi osan hienoista rauhanlauluista, joita kankaalle heijastaen laulamme huomenna yhdessä rauhanlaulujen ja runojen tapahtumassa (T-Talo, Turku klo 16-18).
- On muuten helpompaa laulaa valkokankaalta pää pystyssä ja hengitystiet auki, kuin pää alaspäin roikkuen , rintakehä kasassa monisteita tihruillen.
Huomenna kopioimme Miiran kanssa laulut kalvoille valmiiksi, joita sitten Sirpan ja Ollin johdattelemana väki laulaa yhdessä.
Ei huonoa! Muuten, tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja: