torstai 3. maaliskuuta 2011

KOMMUNISTIEN SYRJIMISESSÄ UUSIA MUOTOJA

Suurin osa väestöstä tietää maamme historiasta, miten kommunistien toiminta oli kiellettyä maassamme 1918 jälkeen aina Pariisin rauhansopimukseen asti. Monissa maissa jatkui jopa virallinen virkakielto kommunistien osalta, eikä esim. USA:n viisumia ollut SKP:n jäsenellä mahdollisuutta saada vielä 1990-luvulla, tästä päivästä en tiedä. Suomessa virkakieltokäytäntö oli epävirallinen mutta tosi. Se koski yliopistojen, oikeuslaitoksen, poliisin ja valtionhallinnon sekä kuntien merkittäviä virkoja. Puhumattakaan ulkoasiainhallinnosta tai puolustuslaitoksesta, jossa ei kommunisteille sijaa ollut.

Vaan sama meno jatkuu edelleen. 
Nyt se on saanut uusia muotoja. Siitä osoituksena vaalikampanajan aikainen syrjintä, joka koskee toki valtaosaa ulkoparlamentaarisia puolueita.
Kuitenkin niistä ainoana on SKP:lla takanaan myö eduskuntahistoriansa, ja puolue on valtakunnallien puolue, jolla myös edustajia valittu vaaleilla kunnanvaltuustoihin.

SKP:n vaaliohjelmien  vahvuus on ollut vuosia jo vastustajienkin tunnustama asiantuntevuus. Ohjelmat ja kamppailut niiden pulesta ovat konkreettisia ja niissä on myös osoitetu keinot rahoitukseen. Ne korjaisivat maassa eriarvoisuuden  ja köyhyyden, jotka nyt vain pahenevat.


KEINOT OVAT MONET
*  Uusi vaalilaki ja mm. sen myötä tulossa oleva 3 % äänikynnys
Vain parlamenttipuolueet kutsutaan useimpiin vaalipaneeleihin
Ammattiliitot julkaisevat tenteissään vain eduskuntapuolueiden näkökulmat ja ohjelmia 
*  Lehtien mielipidepalstoilla totaalisulku alkaa jo näkyä SKP:n ehdokkaiden osalta
Vaalikonekyselyssä SKP:n ehdokkaiden pois jättäminen, so ihmisille ei välitetä tietoa kommunistien näkökumista - tuore esimerkki Turun Sanomien menettelystä! Varsinais-Suomessa on täysi ehdokaslista, jossa erityisyys vielä, että naisia on enemmistö!

Edellä keinoja, joilla halutaan vaieta SKP:n kampanja kuoliaaksi.
Tavoitteena on myös säätiöidä eduskunta nykyisille puolueille äänikynnyksen avulla.
Ei tarvitse ihmetellä, jos äänestysaktiivisuus laskee. Ihmiset ovat moneen kertaan pettyneet nyt hallituksessa ja edukunnassa oleviin puolueisiin. Siksi lähes puolet kansasta jättää menemättä vaaliuurnille. Eduskunnassa istuvien puolueiden politiikassa ei nähdä vaihtoehtoja.

Onko kommunistien vaalikamppailussa pelättävää? Miksi se halutaan kaikin keinoin tukkia.
Ihmislle ei uskalleta kertoa SKP:n vaihtoehtoja.
Kommunisteja ei saa päästää samoille foorumeille kuin eduskuntapuolueet, jotta näille ei tulisi hankalia tilanteita ihmisten edessä.

Tämä on suomalaista demokratiaa. Sa on samanlaista kuin suomalainen korruptoitumaton yhteiskunta. Se on samaa kuin suomalainen hyvinvointiyhteiskunta.
Tässä maassa niin hyvinvointi, korruption puuttuminen kuin demokratiakin ovat pelkkä kupla.

Ei kommentteja: