keskiviikko 31. lokakuuta 2012

VIELÄ KERRAN KIITOKSET

Vaikka jo useissa yhteyksissä olen esittänyt parhaat kiitokseni kaikille äänestäjille, tukijoille ja tsemppaajille, sanottakoon se kerran vielä. Kiitokset! Paitsi äänestäjät, kiitokset teillekin,  kaikki uudet vaalilehtiemme ja lenn'kkiemme jakajat, jotka autoitte työtämme! SKPn ja sitoutumattomien kannatus s'ilyi 0.7%ssa.  \Sori nuo virheelliset merkit, joita kone nyt lataa omap'isesti, siksi haen kovasti sanoille synonyymeja, jotka tulis oikein merkein...)

Saimme t'ss' tilanteessa s'ilyetty' sen vaatimattoman asemamme jonka ansaitsimme 555 kannattajallamme. Mutta oleellista oli, ettemme kuulu siihen joukkoon jolla kannatusosuus laski. Se 0.7% sent''n s'ilyi. Omalta osaltani jopa hienoinen kannatuksen nousu. Listamme uusien kannattajien joukko jopa kasvoi Turussa toista sataa viime kev''seeen varrattuna. Se on koko saaliista n. 20 %! Tervetuloa joukkoomme!

Kokoomus menetti suhteellisesti eniten, jopa 1.7% ja demarit toiseksi eniten eli 1.6%. Silti kokoomus sai pit'' paikkansa, demarit menetti yhden. Vihreiden suht. kannatus putosi 1,4 % jolla se menetti yhden paikan. Vas. ja RKP menentti 0.6 % ja paikan kumpikin. Kepun suht. osuus nousi 0.7 % ja Ps n. 5.8%.

Huolestuttavaa on kokoomuksen mahtiaseman ja paikkojen pysyminen, vaikka sen kannatus putosi puolueista eniten Turussa. Samaan aikaan putosi paikka demareilta, vasemmistolta, kristillisilt' ja vihreitlt' vaikka prosenttimenetys oli pienempi kuin kokoomuksella, kuiten yll' oli.  Mutta aika osoittaa miten valtuusto tulee toimimaan. Tuskin uutta odotettavissa. Nyt ainakin tuntuu , ett' yksityist'minen ja toriparkki saavat kehitty' edelleen.....ei turhaan ole taas se Turun Onni / mainoskaan kanavilla..

Sanovat vahingonilon olevan sen aidoimman ilon.
Taidan uskaltaa senkin paljastaa ja tunnustaa. Mies, joka oli lautakunnan puheenjohtajana lakkauttamassa Luolavuoren vanhainkotia ja johtamassa monenlaista ulkoistamista, ja on istunut 4 v. puheenjohtajana kaupungin vuokrataloja hallinnoimassa yhti;ss', menetti valtuustopaikkansa.
Ex /  kaupunginjohtaja Lepp' tippui varasijalle ja sai reilut parisataa ''n't. Edes joskus saa paha palkkansa! Vaan ans katto, saaks olla edelleen ko. lautakunta/ ja hallituspaikoilla kokoomuksen edusjana. Hyvin mies kun on kokoomuksen politiikkaa ajanut!

Turun ulkoparlamentaarisista puolueista on SKP suurin. Erinomaisia kumppaneita rinnallamme olivat kaikki listamme sitoutumattomat, ohjelmaamme kannattaneet ehdokkaat, jotka jaksoivat hienosti olla kampanjoimassa viikkojen ajan. Nyt jatkamme edelleen toimia yhteisesti ja annamme tulla tuutista mit' kuuluu ja kuka k'skee! Seuraava tapaaminen tai oikeastaan tapaamiset on jo tiedossa. Vaviskaa uusi valtuusto, joudutte hankaliin ratkaisuihin kuntalaisten edess'. ! Ja me seuraamme ja vaadimme!

Ei kommentteja: