lauantai 1. maaliskuuta 2008

Tiesitkä tämän Kosovosta ?


- alla olevaan asiaan olen tutustunut tiekkarin sivuilla,
tietoa, jossa jää suu auki sitä lukiessa.

****************************************
Suomi on tunnustamassa Kosovoa.
Mutta millaista Kosovoa?!

Lienee syytä tutustua tarkemmin tilanteen taustoihin!

Maan nyt istuvassa väliakaisessa hallituksessa on pääministerinä mies, jonka taustalla on merkittävän rikollisjärjestön johtaminen, koulutukset bin Ladenin al-Qiada-verkoston leireillä, sekä mm. huume- ase- ja ihmiskauppa. - Siis todella kovan luokan terrosistijärjestöstä on kyse, ja sellaisen johtaja johtaa nyt siis yksipuolisesti itsenäiseksi julistautunutta Kosovoa!
- Ja yksi toisensa jälkeen sivistyneenä itseään pitävä maa on nyt tunnustamassa tällaista Kosovoa.

- Siis ne samat maat, jotka jahtaavat Irakissa ja Afganistanissa bin Ladenia, ovat nyt tukemassa Kosovoa, jonka synnyttämisessä bin Laden on ollut siis yksi kätilö.

Toki USA:n ja Naton myötämielellä ja yhteisymmärryksellä!
Ymmärrä sitä!

Kaiken kukkuraksi on YK vedetty mukaan tähän häpeälliseen prosessiin, joka tukee rikollissyndikaatin johtamaa hallitusta. Näin YK joutuu rikkomaan omia päätöksiään ja kansaivälisen lainsäädännön perusnormeja ja kansainvälistä oikeutta.
Tästä muodotuu vaarallinen ennakkotapaus myös YK:n osalta.


Mikä mies Hashim Thaci?

"...Kosovon väliaikaisen hallituksen pääministerillä ja terroristijärjestö KLA:n entisellä, lempinimeä 'Käärme' käyttäneella johtajalla Hashim Thacilla ja hänen puolueellaan PDK:lla on läheiset yhteydet järjestäytyneeseen rikollisuuteen maakunnassa.....Thaci perusti 90-luvulla 'Drenica - ryhmän', maanalaisen organisaation, jonka arvioidaan kontrolloineen 10 - 15 % kaikesta rikollisesta toiminnasta Kosovossa, aseiden, huumeiden, varastettujen autojen, öljyn ja savukkeiden salakuljetusta sekä ihmiskauppaa ja prostitutiota......" Näin kertoi ja kirjoitti Tiedonantaja - lehti ( Erkki Susi: USA, Nato, EU ja järjestäytynyt rikollisuus ) pari viikkoa sitten ja jatkaa mm. seuraavsti:

" USA:n ja Naton salainen tuki KLA:lle alkoi 1990 - luvun puolivälissä.
Vuotta ennen Naton aloittamia pommituksia Bill Clintonin hallinto tuki jo melko avoimesti KLA:ta...Interpol ja USA:n kongressi dokumetoivat aikoinaan KLA:n yhteyden järjestäytyneeseen rikollisuuteen.
Washington Times - lehti kuvasi 4.5. 1999 ilmestyneessä artikkelissaan KLA:ta ja sen yhteyksiä Bill Clintonin hallintoon seuraavasti: 'H. Thaci ja jotkut muuta KLA:n jäsenet, jotka olivat rahoittaneet Jugoslavian vastaista aseellista toimintaansa heroiinin myynnillä, saivat koulutusta (Cian asiamiehen ) Osama bin Ladenin terroristileirillä...koulutettiin salaisilla leireillä mm. Afganistanissa ja Bosnia Herzegovinassa...ja että Osamalla ja KLA:lla oli yhteinen joukkojen kokoamisalue Tropojessa Albaniassa ja että bin Ladenin al-Qaida- verkosto sekä koulutti että rahoitti KLA:ta..."

Kaikki tämä siis sitaattina Tiedonantajasta;
-
kannattaa tutustua koko artikkeliin...varmaan hämmästyit lukemastasi!
Niin minäkin, vaikka luulin jotain ymmärtäneeni ja tienneenikin tästä aiheesta.
Mutta aina voi oppia uutta!
Ja aina on syytä pohtia myös, mitä Suomi on tekemässä - meneekö kaikki oikein?

Ei kommentteja: