maanantai 24. tammikuuta 2011

KIVINIEMI HAKEE AISANKANNATTAJIA

Alla oleva linkki kertoo pääministerittäremme uusimmasta avauksesta. Nyt on kaipuun kohteena tällä naisella laajapohjainen yhteiskuntasopimus. Nyt sitä huudetaan apuun, kun tarvitaan lisää aisankannattajia. Maailmalla menee huonosti. EU:ssa menee huonosti. Kepulla menee huonosti?

Suomen kansan enemmistöllä menee todella huonosti. Kun hallitus suunnittelee lisää eriarvoistavaa politiikkaa, lisää välillisä veroja juuri köyhien maksettavaksi, lisää leikkauksia julkisiin palveluihin, lisää palveluseteleitä ja yksityisiä hoito- ja hoivalaitoksia ja sairaaloita rakennemuutoksen nimissä - niin  mitä jää jäljelle. Jää todella kahden kerroksen väkeä. Enää eivät edes keskituloisetkaan selviä kauaa palkallaan. Pienituloisista ja köyhistä puhumattakaan.

Jotta kansa ei kiihtyisi, tarvitaan yhteiskuntasopimusta. Ei saa hermostua. Ei saa lakkoilla. Ei saa mennä kaduille ja toreille osoittamaan mieltään eduskunnan portaikosta puhumattakaan. On oltava rauhallisia ja tyydyttävä siihen mitä meille tarjotaan. Laajapohjaisesti.

Kun Kiviniemi puhuu laajapohjaisuudesta, haluaa hän siihen mukaan kaikki eduskuntavoimat, ay-likkeen sen ohella tai sitä ilman, ja kaikki kaikki leipäjonoissa odottavat kansalaiset. Ja ELY-keskuksissa työtä jonottavat. On tyydyttävä olemattomiin palkkoihin ja vielä surkeampiin tukiin ja eläkkeisin. Samalla on hyväksyttävä veronalennukset yrityksille. Elinkeinoeläämää suositaan yhä enemmän. Suunniteltujen verohelpotusten vastineeksi vaaditaan luomaan työpaikkoja Suomeen. Vaan kun eivät ole sitä tähän astikaan tehneet, vaan menneet kuka itään, kuka länteen. Kaikista tähän astisistakin verohelpotuksista huolimatta. Luuleeko Kiviniemi, että lisähelpotukset tepsii? Ei luule eikä usko, mutta kaveria ei jätetä. Ja Katainen on ihan mukava työkaveri.

Jos ei vielä näistäkään kaikista puheista kansa ala ymmärtää nykyisen hallituksen ja sen hännystelijöiden suuntaa ja tavoitteita jatkossakin, käy huonosti.

Meno kiihtyy, maksetaan lisää tukia kansainvälisille pankeille, annetaan harmaan talouden rehottaa, kansa kaikki välillisille veroille eli tasaverolla maksajiksi.

Nämä ovat asioita, joiden on herätettävä ihmiset ennen kuin on myöhäistä.
Kannattaa liittyä TÄHÄN herätysliikkeeseen!

Ei kommentteja: