torstai 4. syyskuuta 2008

Turku jalkapallon pääkaupunki?!


Näin kirjoitti Petri Lahti Iltasanomissa viime viikolla käsitelleessään TPS:iä ja Interiä.

FC Komar Kurdistan

Mutta eipä kertonut Lahti, että monet turkulaisjoukkueet pelaavat ja treenaavat niin, ettei maahanmuuttajataustaisille turkulaisnuorille löydy peliaikaa ja paikkaa juuri lainkaan.

Siksi Turkuun on perustettu todellinen jalkapallon tulevaisuuden joukkue, jonka nimi on FC Komar Kurdistan. (Kuva: Arto Tuominen)

Seurassa pelaa jo parikymmentä nuorta, joista osa on potkinut palloa jo kolmosdivarissa ja muutenkin ovat kovakuntoista joukkoa, kuten vastaperusteun seuran sihteeri Arto Tuominen tiedotteessa kertoo.

Keväällä joukkue aikoo mukaan SPL:n sarjoihin, kun niiden aika koittaa. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu myös varsinainen junioritoiminnan käynnistäminen.

Hienoa, että nuoret, joita niin helposti vain syyllistetään tai muutoin syrjitään, tai huudellaan ala-arvoista, saavat nyt foorumin, jolla kunnostautua ja näyttää myös omat taitonsa ja osaamisensa. Jospa sitä kautta myös tavalliset kaduntallaajat voisivat arvostaa täällä asuvia muualta tulleita tai heidän jälkeläisiään, kun huomaavat edes sen, että hei, nehän osaakin pelata hyvin futista!
Nyt joukkueessa kun on nuoria, joiden taustat ovat tällä erää pääosin Irakissa, Iranissa ja Bosniassa!

Bravoo, FC KOMAR KURDISTAN !
Siis kannattaa osallistua kannustajajoukkoihin Kupittaalla su 5.10.08
! (siis ei 5.9)
Ei tarvitse matkustaa Turkua kauemmas maailmalle katsomaan kansainvälisiä pelejä!
Ehtii ja pääsee vaikka pääkaupungista asti, welcome!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,nehän osaakin pelata hyvin futist.....
http://www.futismaailma.com/uutiset/uutinen.php?id=20197