torstai 11. syyskuuta 2008

Kommenttia ja mainosta....

...on innostunut minulle antamaan entinen puoluetoverini, joka sittemmin lähti hakemaan ilmeisesti vihreää oksaa Vasemmmistoliitosta - nyt kun istuu palkallisella pallilla...
Misha tyrmää blogissaan 8.9, että 'ei ole mitään järkeä kirjoittaa sivukaupalla raskasta tekstiä, jota kukaan ei lue' ja klikkaamalla tekstiä aukeaa suoraan yhteys tälle sivulleni.....

Misha hyvä, nyt puhut vastoin parempaa tietoasi. Pelkästään profiilin katselun kautta on kävijöitä n 1600 ja kun siellä on kerran käynyt, menevät ihmiset yleensä suoraan sivulle....
Saan mainiosti yhteydenottoja, kannustusta ja kommnettejä sivuistani, eikä suinkaan sellaisia, etteikö juttujani olisi myös luettu. Niihin ne yhteydenotot juuri perustuvat.

Mutta ehkä lukijakuntani onkin väkeä, joka pystyy lukemaan pidemmänkin tekstin kuin vain joitain lyhyitä tölväisyjä sähköpostikielellä! Käymme myös keskustelua aiheista - yleensä ihmiset ottavat sähköpostilla yhteyttä.
Sille ei mahda mitään, jos uuslukutaidottomat eivät osaa lukea asiaa kuin parin lauseen verran. Ja joskus sen asian ohessa tai tilalla voi yllättäen löytyä muutakin kuin vakavaa ja tosikkomaista - josta toki itse sanoudun melko vahvasti irti. Ainakin palaute on sen suhteen ollut vallan mukavaa.

Mutta kukin taaplaa tyylillään. Ja voi olla myös tyylilleen uskollinen.
Niin olen ainakin itse ajatellut olla - perustellusti.
Kiitos Misha linkistäsi sivuilleni.
Muutama ihminen onkin jo sitä kautta tervehtinyt minua!
kk

2 kommenttia:

Misha Dellinger kirjoitti...

Mukava että huomasin linkitykseni. Sinun tyylisi tosiaan on aika raskas ja pitkäsanainen.

Minusta on hiukan kyllä loukkaavaa väittää että hakisi. Vihreämpää oksaa Vasemmistoliitosta, varsinkin kun olen työntekijänä Vasemmistonuorissa, joka on siis puoluepoliittisesti sitoutumaton järjestö.

Sen myönnän, ettin SKPn toiminta ole minua lähivuosina kiinnostanut. Tärkeämpää minulle on työväen aseman ajaminen. SKPn pääpaino kun on työväenliikkeen kritisointi ja entisaikojen haikailu, niin se ei minua ole enää innostanut.

Minun näkemykseni on se, että tärkeintä on päämäärä ja toiminta, ei puolueen säilyttäminen aikakapselina tulevia sukupolvia varten. Sinub Bernsteinilaisuutesi ei minua saa valitettavasti syttymään.
Yhtenäinen työväenliike, jonka jopa sinä tuntisit omaksesi on päämääräni, mutta ehkä se on toiveajattelua?

kaija kirjoitti...

Misha, kukin kirjoittaa tyylillään - eipä tuo sinun lauserakenteesi kovin juohevaa ole. Entä onko pilkkukuumetta?
Arvata yritän kyllä ajatuksesi.
***********
Mitä tulee SKP:n toimintaan, et voi arvioida nyt etkä tänään sellaista, mitä et tunne. Työssämme on runsaasti uusia ihmisiä - viimeisen vuoden aikana Turun seudullakin kymmeniä, eri ikäisiä, eri tahoilta ja tilanteesta mukaan tulevia. JA kamppailemme todella innokkasti.

- Varsinkaan asioita sivusta ja varsin subjektiivisesti värittyen seuraamalla ei voi osua kuin harhaan.
*****************
Mitä vihreään oksaasi tulee, löytyy sellainen varmaan muualta kuin SKP:sta, jolla ei ole yhteiskunnan rahoja työntekijöiden palkkaamiseen. Niitä ihmisten veromarkkoja, kuten nyt tunnetusti eduskuntapuolueet istelleen ja läheisilleen syytävät.
Siksi meillä tehdäänkin kaikki talkootyönä, josta ei elantoa irtoa!
***************
Aikakapseli käsitteenä - ei siis SKP:hen sinänsä liittyen - onkin hyvä ajatus, sillä onhan tosiasia, että ellet tunne menneisyyttä, et voi myöskään katsoa tulevaan.
*****************
Kyllä oli muuten komia juhla tuo SKP:n 90 - vuotisjuhla - ja koko Vastavirta - tapahtuma 2300 osallistujan voimin Vanhalla Ylioppilastalolla. Semmoista taisteluhistoriaa ei monella puolueella olekaan.
- Ja toimintaa, joka jatkuu edelleen, huolimatta vuosikymmenten ajan tapahtuneista lukemattomista yrityksistä tuhota puolue ja sen jäsenet milloin vankiloihin kätkien, millon kuopan reunalla teloittaen. Tai muuten vain mustia kirjoja kirjoitellen. Tai kirjapainoa tuhopolttaen, kuten viimeksi 1970 -luvulla Lauttasaaressa.
****************
- Lisäksi on niitäkin puolueita, jotka eivät halua tehdä kanssamme työväen etujen mukaista kamppailu missään vaiheessa.
Nytkin vaaliliittoa - teknistä - esitimme täällä, mutta Vas. torjui sen. Siis miehet siellä Hakakadulla Turkua koskien.

Samoin tunnet lukemattomat esityksemme yhteisestä vappumarssista - ja tiedät miten niihin Vas.- vastaa !! Olet ollut itsekin paikalla esittämässä asiaa!

Kyllä nyt pitää katsoa peiliin, Misha, eikä kääntää asioita vallan päälaelleen.
Sillä " historian kulkua ei taaksepäin voi tuupata ja tyranni saa aina palkkansa" kertoo laulu.

Ja Misha, mitä Bernstainilaisuuteen tulee, pitää sinun selvittää se itsellesi ennen kuin tulee mieleesikään asettaa minulle sitä kaapua. Ihan huvittaa lipsahduksesi. Jollekin muulle se kyllä sopii, vaan ei ole minua varten. Tyypillisesti demarit ja heidän seuralaisensa vas:ssa.

*********
Ikä ei ole ihmiselle rasite suuntaan eikä toiseen, mutta iän mukana voisi odottaa tiedon ja taidon kasvavan kun kokemusta kertyy. Sinulle?