perjantai 19. syyskuuta 2008

Mitä ajattelet asiasta?

Voiko eilisillan TV:n Narikkatorilla kuvatun vaalipaneelin perusteella puhua,m että Suomessa vallitsee edes jonkinlainen tasa-arvo?
No ei totta vie
Herrat ja narrit toki oli niputettu yhteen, mutta heillä on valta ja he huseeraavat miten tahtovat. He päättävät myös YLEn ohjelmista ja ohjelmapolitiikasta.
Mutta kaikki eduskunnan ulkopuolella olevat puolueet vietiin jonnekin takapihalle, siltä tilanne ainakin ruudusta katsoen näytti. Keskustelua he eivät saaneet käydä lainkaan. Kullekin toimittaja asetti kysymyksen ja se siinä.
Huolimatta siitä, että lavalla olleista kaikki eivät ole edes valtuutettuina. Mutta SKP:n puheenjohtaja Hakanen on pääkaupungin valtuustossa - vaan eipä uskallettu päästää lavalle.
Kyllä koko show oli todella amerikkalaishenkinen markkinailta, jossa kirkuvat naisäänet huusivat tasan juuri amerikkalaistyyliin puheenvuorojen perään. Asiaa ei voitu keskustella, sillä kaiken takana ovat juuri samat puolueet kuin nyt lavalla istuivat. Sulassa sovussa. Siinä meni demarien ulkoistamiset ja Sinikka Sokan pasmat ja sekoilut samoin Kataisen voitoksi! Kyllä on aikoihin eletty!
Onko ihme, että ihmiset kyllästyvät moiseen. Vai onko se tarkoituskin?

****************
Tänään päivällä olimme joukolla taas Varissuon Itäkeskuksessa kampanjoimassa. Monet ihmiset ottivat puheeksi juuri eilisen illan TV-lähetyksen. He totesivat, että kyllä näkyy miten Suomessa asioita hoidetaan. Tasa-arvosta ei ole tietoakaan. Moni oli oikeasti vihainen siitä kahtia tehdystä jaosta. Monen johtopäätös olikin ,
" ettei minun edustajani ainakaan istunut siellä lavalla, niitä puolueita ei voi kannattaa!"
Niin se on.
Toivottavasti tämä show-meininki paljastaa itse itsensä.
Kenen puolella? Ketä vastaan?
Kun jonnekin kumarrat, toisaalle pyllistät. Vanha totuus.
Mutta jos olisi suoraselkäisen politiikan takana, ei tarvitse kumartaa eikä pyllistää!
Vai mitä mieltä?
Odottelen vastaustasi tähän tai sähköpostiin, molemmat toimivat.

Ei kommentteja: