sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Nyt se iski!


...mutta ei mikään taifuuni vaan kunnon syysflunssa.
...Korvat särkevät, nenä tukossa, keuhkoputkea polttaa ja kurkku kipeä Siis koko kirjo mukana kunnon mittakaavassa - vaikka kuumettahan minulle ei nouse sitten kirveelläkään...vaikka voisi olla, että se taittaisi taudin pikemmin.
...Nyt menee hoidoksi kurkkua lievittävää, särkyjä helpottavaa, normaalit astmaihmisen inhalaatiot ja nenäsuihkeet, ettei aivan ilma lopu.... ja nenäliinapino pienenee - ja loppuu jo pian.

Näin siis mukavasti alkoi viikonloppu.
Eilen iltapäivällä oli yhtäkkiä kurkussa kaktuksia. Sitten tuli kova vilu ja näin se oli menoa.
Mutta mikä parasta.
Kaikki loppuu aikanaan. Ja onneksi tämä tapahtuu nyt, hyvässä vaiheessa vaalikampanjaa vielä.
Ehdin toipua kuntoon ja entistä paremmassa terässä tehdään loppukamppailu.

****************
Ohjelmaa kumminkin riittää.
Huomiseksi iltapäivällä on pyydetty kertomaan SKP:n valtakunnallisista vaalitavoitteista ja kamppailusta Raision työttömien viikkokokoukseen. Raisiolaisista Arja hoitaa paikallisen osuuden ja työttömyydestä ja työllisyyspolitiikasta puhuu Leppänen.

Illansuussa on klo 17 sosiaalifoorumipalaveri koululla , 17.30 siitä korttelin päässä kaupungintalolla taas mielenosoitus Ilpoistenahteen asuntojen myyntiä vastaan, ja klo 18 jälkeen kokoontuu nyt täysimittaisena Punaisen Pöydän Parlamentti eli kaikki ehdokkaat ja monet tukirinkiläiset.

Keskiviikkona on paikallinen asukastapahtuma myynnissä olevien talojen osalta täällä Martinmäessä. Paikalla on Matti Toukoniemi TVT-asuntojen hallituksen asukasedustaja muiden asukaslistan ihmisten kanssa.
Joka asuntoon menee tänään oma kutsunsa, jossa valotetaan kaupungin nykyjohdon suunnitelmia.
Niitä emme hyväksy, siksi haluamme puhua ihmisten kanssa.

Mutta sitä ennen on tänään keskityttävä sairastamiseen, huomisaamupäivän ajan samoin ja tiistaina sitten toivottavasti aletaan toipua mokomasta flunssasta. Nyt vähän kirjeenvaihtoa, sitten wokkiruoan pikaine valmisus .- ja sen jälkeen vedän päivätorkut kunnolla.

Jos se auttais noiden pöpöjen tappamisessa!
Joko sinä sairastit?
Miten voitit sen - olet kumminkin elossa!

Ei kommentteja: