lauantai 28. kesäkuuta 2008

Tekninen häiriö,....

vai mikä lienee, mutta alla olevaan kuvaan en nyt syystä tai toisesta saanut liitettyä kuin otsakkeen.
Varmaan oli Stubb asialla tietäen, mitä ajattelen Natosta ja Suomen linjasta!

Mutta Stubb! Olet varmaan ollut liian kauan maan rajojen ulkopuolella, kun et näytä vieläkään tietävän, että maamme kansalaisten enemmistö ei kannata maamme liittämistä moisiin hankkeisiin, milloin Afrikassa, milloin Afganistanissa, missä milloinkin ja yleensä Nato - johtoisena. Useimmiten taustavoimina tietysti USA.
Ei nyt auta selittelyt NAton luonteen muuttumisesta. Aseet puhuvat ja kenraalit komentavat, niin se menee!

Vieläkin kansan enemmistön yli kävellään!
Olkoon asialla sitten parlamentaarisia komiteoita, kenraaleja, ministereitä, koko poliittinen eliitti, näyttää edelleen olevan yhä vahvempi maan tapa, ettei tavallisten ihmisten mielipiteistä välitetä!

Vaikka kansa (toki alle 60%) edustajansa onkin valinnut, ymmärrän asian niin, että valittujen tulee myös osoittaa viisautta toimikautensa aikana ja kuunnella ihmisten mielipiteitä isoissa asioissa.
Nyt vain kulkee asioiden hoito niin, että edustajat kaikkitietävinä ja puolueidensa helmoissa eivät edustakaan enää sitä' kansaa, joka heidät edustajikseen on valinnut!

Rikkiviisautta?
Näyttää selvästi siltä, että valintojen jälkeen ovat edustajat joko niin rikkiviisaita, ylimielisiä, kuuroja, sokeita, ymmärtämättömiä, jopa luki- tai hahmotushäiriöisiä... että alkaakin omankäden oikeuden käyttö.
Enää ei ymmärretä kansan ääntä ja mielipidettä!

Mielestäni silloin tulisi olla oikeus ja mahdollisuus todeta edustajan kelvottomuus.
Vaikka kerran vuodessa epävirallinen kansan luottamusmittaus edustajista - niin olisikohan parempi kontakti kansaan kuin Maskun Sukareihin....
Olisiko kansalla jokin arvo vielä - vai vain sillä, kuka ruokkii....

Merkillistä muuten, miten kolmen suuren puolueen kannatusluvut ovat taas jo korruptiopaljastuksista huolimatta palanneet entisiin lukemiin!
Eikö kansa vieläkään oppinut, vai mistä kenkä puristaa?

Ei kommentteja: