maanantai 23. kesäkuuta 2008

Punaisen pöydän parlamentti


eli arkisesti vaalityön avoin kokous on jälleen tällä viikolla. Se on keskiviikko-iltana klo 18 T-Talolla toisessa kerroksessa.

(oheinen kuva edellisestä palaverista)

Päivitämme edelleen ehdokaslistaa, tutustumme uusiin ehdokkaisiin, hiomme lähiviikkojen asioita ja tarkistamme, miten lehden sisältö alkaa hahmottua konkreettisesti.
Mutta mikä tärkeintä, edelleen hiomme Turku-ohjelmaa, johon tulee kaiken aikaa hienosäätöä sekä kokonaan uutta.

Vaikka kesän ja työssä olevien lomien vuoksi vaihtelee osallistujamäärä ja -joukko kerta kerralta, toimii nyt yhteydet ja ennen muuta se kollektiivisen tekemisen tunne, joka tässä on kaikkein tärkeintä. Meillä ovat ehdokkaat työstämässä asioita kukin omilta tiedoiltaan, taidoiltaan ja kokemuksiltaan. Mutta tärkeää onkin, että jokainen voi antaa juuri sen omimman panoksensa. Ei kaikkien tieteiden ja taiteiden taitajia ollut kuin antiikin Kreikassa. Ja sitä aikaa emme edusta, vaan 2000 -luvun Turku - listaa, jossa kommunistit, asukaslista, kulttuuriväki ja nuoret antavat oman panoksensa toisenalisen Turun rakentamiseksi. Siinä rintamassa on vielä tilaa uusille ihmislle - myös tukijoukkoon, joka ei koskaan ole liian suuri!

Torstaina Pansiossa

Heti seuraavana iltapäivänä olemme Pansion asuinalueella palvelu - ja liikekeskus Hövelin luona asukastapaamisessa. Iltapäivällä meidät tavoittaa siellä klo 15-15 välillä, ja saapi mukaansa myös luettavaa, jos asiat kiinnostavat - tai viimeistään alkavat kiinnostaa. Pansiossa yksi tärkeä asia on paikalliset terveyspalvelut, jotka ovat yhtä heikoilla kuin naapurilähiössä Jyrkkälässä. Nämä asiat ovat yksiä päällimmäisistä alueellisista asioista, kun syksyn valtuusto taas kokoontuu ja kun lokakuussa valitaan uusi valtuusto.
Jatkaako se samaa yksityistämisen linjaa kuin nykyinen - se ratkaistaan silloin.

Kuule, tavataan keskiviikkona tai torstaina!

Ei kommentteja: