sunnuntai 13. tammikuuta 2008

terveydenhuollon tiloihin yksityisvastaanotto!

Jo on aikoihin eletty!
Hallituksella / Hyssälällä näyttää olevan mitä kovin vauhti tuossa yksityisen sektorin asemien vahvistamisessa!
Viimeisin uutinen on vaatimuksesta, että julkisen sektorin tiloissa pitäisi yksityisen sektorin päästä pitämään vastaanottoa iltaisin!
Seuraava vaihe lienee, että tuskin kukaan lääkäreistä jää enää poliklinikoille tai terveysasemille, joten niiden päiväkäyttökin jää tyhjäksi!
Sen jälkeen hallitus / Hyssälä esitävät tietysti, että semat siirretaan suoraan yksityisille lääkäriasemille, jotka laskuttaa kuntaa mutta saavat asiakasmaksuina potilaille myös kelakorvaukset. Hyvin pyyhkii!

Voiko enää tavallisen ihmisen verorahoista lypsää röyhkeämpiä hankkeitta!
Verovaroin hankituissa tiloissa ja organistiossa tuetaan keinotteluun ja bisnekseen perustuvaa yhäti paisuvaa yksityisvastaanottoa.
Yksityisten lääkäritalojen osakkaina lääkärit vielä kaiken kukkuraksi osaavat kiertää oiovallisesti veroja ottamalla palkkana mahdollisimman vähän ja yhtiöstä kuittaavat pääomatuloina suuret voitot!
Kyllä ei ole ihme, että imuri vetää!
Pitää olla eettisesti tosi korkealla tasolla ihminen, joka ei lähde tuohon kilpaan mukaan - tarkoitan niitä loppuja tk - lääkäreitä, joiden joukossa on toki pätevää ja ansioitunuttakin joukkoa - kaikesta 'kiitoksesta' huolimatta!
Niin on!

Ei kommentteja: