tiistai 26. huhtikuuta 2011

LINJANVETO näkyy jo....

En paljoa vielä kommentoi uuden eduskunnan valintoja, mutta jos oikein olen kuunnellut ja lukenut, poimin sieltä lähinnä sydäntä kylmääviä havaintoja.
Perussuomalaisille lienee povattu sisäasiainministerin paikkaa, jos saavat, mitä haluavat.
Mutta päätöksiä on jo seuraavasti:
Perussuomalaisilla on paikka valiokunnan vetäjänän niin ulkoasiainvaliokunnssa, puolustuksessa ja hallinnossa.
-   Kun siinä huomioi PS:n puheet varustelun välttämättömyydestä ja sen määrärahoista, PS:n edustajien joukossa kuultavat puheet Karjalan palautuksen vaatimuksesta, tavoitteet pakolaisten palauttamisesta ja käännyttämisestä nykyistä paljon rajummin....koko maahanmuuttokysymyksen uusille raiteille paneminen ja samalla kehitysyhteistyörahojen huomattava pudottaminen, on käänne melkoinen maan politiikassa.
-  Kun siihen lisätään kokoomuksen huudot työttömien perään 'vatsikkeettomien pääivärahojen vuoksi' - niin on aikoja edessä.
-  Jos/kun demarit ovat unohtaneet edellisen kokoomusyhteistyöhallituksen kylmän syleily, josta nytn uhkana esim. työllisyyden hoito juuri vastikkeiden pakotuksella....niin mitä jää työmiehen, siis työttömien kouraan? Puhumattakaan njiiden nuorten työttöämien kouraan, joilta jo pudetettiin elinmahdollisuuksia, jos sattuu olemaan alle 25-vuotias!

Mutta se näkee ken elää...ennen pitkää!
Sitä odotellessa ja vappua lähestyttäessä.

Ei kommentteja: