torstai 14. huhtikuuta 2011

MATOKUURIA SYYTTÖMÄLLE KANSALLE VAI KENKÄÄ RAHAELIITILLE?

Kun maassa on lähes miljoona käyhää, osa näistä todella muutamalla sadalla eurolla sinnitteleviä, paistattelevat eduskuntapuolueet illasta toiseen kansakunnan edessä esittämättä yhtään realistista ja oikeaa vaihtoehtoa köyhyyden poistamiseksi.
Päinvastoin ollaan jakamassa köyhyyttä lisää: hehkuitetaan miten hienoa on, kun Kreikka ja Portugali joutuvat nyt matokuurille. On leikattava sosiaaliturvaa, laskettava eläkkeitä, nostettava eläkeikää, nostettava veroja....

Kun puhuvat Kreikan ja Euroopan matokuurista, merkitsee se sitä, että sielläkin käyhä kansa pannaan maksamaan pankkien holtiton rosvoretki.
-   Miksi työtön, eläkeläinen, vanhus tai sairas joutuu tilille toisten möhläykisistä? Tai pieniplakkainen, pätkätyöläinen, opiskelija?
-  Siksi, että elämme kapitalismissa, jossa tavoitteena on kasvattaa kaikin keinoin  pääomien rikkauksia. Tavoitteena on vain jakaa yhä enemmän voittoja osakkeenomistajille.

No Kreikassa on viikottain suuret mielenosoiukset leikkauksia vastaan, mutta maassamme ei uskalleta näyttää eikä kertoa niistä mitään. Kreikkalaisten suuri enemmistö ei halua matokuuria itselleen.
Samoin Portugalissa on kansa liikeellä. Jo pitkään jatkunut suurtyöttömyys on koulinut kansaa, ja kun kaiken päälle tulee tämä puhuttu matokuuri, tulemme näkemään vielä uudenlaisia käänteitä eurooppalaisessa kapitalismihöttöunelmassa....

Matokuuriin ei pidä alistua, kun ei ole osaa eikä arpaa tilanteen syntymiseen. Siksi on syytä heittää KENKÄÄ RAHAELIITILLE...eli emme maksa heidä  laskuaan. Se koskee myös Suomea!

Ei kommentteja: