tiistai 19. huhtikuuta 2011

KATSETTA ETEENPÄIN

 YSTÄVÄT,
aivan ensimmäiseksi haluan lausua vilpittömän lämpimät kiitokset paitsi äänestäjilleni, myös kaikille teille, jotka tavalla tai toisella olette olleet tukirinkinäni ja avittaneet tekemääni vaalikamppailua. Kiitokset oikeasti teille Sarit, Tuulat, Anjat, Seijat, Helkat, Maaritit, Laurat, Mariat, Eilat, Erjat, Pirjot, Birgitat ja monet muut, jotka olette kampanjan aikan tukeneet, antaneet erilaisissa asioissa apua ja olleet minuun yhteydessä, viestittäneet huomioistanne ja tärkeistä asioista!

Eri tavoin olette antaneet panoksenne ja tukenne, enkä enempää tohtinut teiltä toivoa ja pyydelläkään. Onhan useimmilla joko työnsä, opiskelunsa tai ihan omat murheensa myös. Mutta monet arjen asiat olemme nostaneet esille ja todenneet, miten paljon pitää maassa muuttaa, jotta ihmisten arki voisi olla tasa-arvoisempaa ja jopa vähän helpompaa. Kiitokseni teille jotka viestitte milloin livenä, milloin täällä verkossa asioita, joista puhuttava, joita ajettava.

Nyt en ole vakuuttunut, että uuden, tulossa olevan hallituksen toimesta nuo asiat paljon korjaantuvat.
Kuten edellisessä kirjoituksessani totesin, on vaarana vihan politiikka. Sen sisältöisiä ilmiöitä ollut jo konkreettisesti ja sen suuntaisia lausuntoja ovat antaneet jo uudet edustajat, mm. turkulaiset Elomaa ja Lohela. Puhumattakaan PS:n  avoimen rasistisesta miehestä Halla-aho, joka on ilmoittanut halunsa maahanmuuttoministerin salkusta itselleen.
-   Perusteluna tietysti, että on erikoistunut asiaan. Tukenaan joukko Suomen Sisun kovinta joukkoa suhteessa suvaitsevaisuuteen. Siis suvaitsemattomuutta luvassa.

Jos ken demareihin panee toivonsa, olen senkin suhteen pessimisti, sillä kokoomus nyt vaan tarvitsee sen takuumiehen, jotta työmies vaikenee. Kokoomuksesta en odota kuin saman kovan politiikan jatkoa, jonka vuoksi nyt olemme tässä. Kyllä työuria pidennetään ja julkisissa palveluissa säästetään, muista näköaloista puhumattakaan, elleivät ihmiset valpastu. Ja lähde liikkeelle. Mutta takuumiehet ovat hallituksessa sitä varten.

**************************

Parhaat ystäväni! Toivon teille kauniita kevätpäiviä, aurinkoista pääsiäisen aikaa, voimia ja terveyttä. Tiedän, että teistä moni on ollut eri tavoin, vakavastikin sairaana tämän kevään kuluessa. Siksi toivotan myös meille kaikille terveyttä ja voimaantumista kesän kynnyksellä.
-  Ja monien muiden harmiksi tai iloksi voin kertoa, että kevään ehdittyä pidemmälle ja iltojen lämmettyä kutsun teidät kaikki yhteistä iltaa istumaan - ja mukaan sopii toki uusiakin ihmisiä.

Vaalit ovat ohi mutta elämä jatkuu täynnä haasteita.
Siksi naisenergiaa pitää edelleen vaalia ja vahvistaa. Se on meidän oikeutemme!

Ei kommentteja: