torstai 3. heinäkuuta 2008

Kesälehti VASTAVOIMA ilmestyy...

...ensi viikolla.
Juttupaketti alkaa olla kutakuinkin kasassa, jotain vielä tulee lisää.
Eilen olimme Juhan kanssa kuvaamassa; Mäntymäessä Toivolankadun kauniita vuokrataloja, joista kaupunki haluaa eroon ja myydä pois, kuvattiin terveydenhuollosta päivystystä ja Luolavuoren vanhainkotia, joka on Turun ensimmäinen vanhainkoti. Arvata voinet, että edellä mainitut asiat ovat esillä lehdessämme. Totta vie paljon muutakin kahdeksaan sivuun mahtuu. On havaintoja kaupungin talousohjelmasta -08-10 tai miten se korruptio eduskuntapuolueilla kulkeekaan.

Eilen tuli taas yhden uuden ehdokkaan perusjutut kuntoon. Valokuvaukset suoritettiin ja lomakkeet täytettiin. Kyseessä on asukasliikkeen aktiivi, Lempisen Jorma, joka asuu Runosmäessä. Nyt on Runosmäestäkin jo kaksi ehdokasta, vuosiin ei ketään. SamoinVarissuolta on nyt jo useita, ennen ei yhtään alueella asuvaa, bloginpitäjä toki pitkäaikainen varissuolainen ja alueella edelleen paljon liikkuva. Melkein juuriltani sieltä.
Mutta kaikkiaan tilanne etenee tosi mukavasti.

Eilen illalla oli myös hyvä vaalityön palaveri. Koossa oli kaikkiaan yli kymmenen ihmistä. Valtaosa nuoria, neljä tämmöstä viis-kuuskymppistä. Suunniteltiin huomisiltaan liittyviö asioita ja ensi viikkoa. Silloin on sekä punaisen pöydän palaveri, silloin ilmestyy heinäkuun kesälehti ja seuraavan viikon Varissuotapahtuman lennäkit pitää taas levittää asuintalojen rappukäytäviin ilmoitustauluille. Touhua riitää, mutta jälkeä alkaa näkyä. Hyvä niin.

Tästä on edelleen hyvä jatkaa, ja kaikkea mitä suunnittelemme, en vielä kerrokaan tässä.
Aika näyttää, yllätämme.



Ei kommentteja: