sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Nyt Lipponen ja Heinäluoma...ja jo joulun alla Jaakonsaari ==> demarien sotapoltiikkaa

Tiedetään, mikä oli sosialidemokrattien kanta sodassa Neuvostoliittoa vastaan Hitlerin rinnalla.
Tiedetään, millainen on ollut pitkään jatkuneiden demarivetoisten hallitusten suhde vakavasti rauhan asiaan. Huono. Pelkästään hallitusten puolustusbudjeteissa se näkyy.

Ei pidä unohtaa, että Naton puolesta mm. Lipponen on liputtanut vahvasti jo kauan.
Ja marraskuussa käytti edustaja Liisa Jaakonsaari demarien puheenvuoron, jossa avoimesti liputettiin hallituksen kriisinhallintapolitiikalle!

Mutta nyt se tuli taas oikein kriisinhallinta-kannanotoksi puolueelle.
Heinäluoma on ilmoittanut demarien varsin positiivisen kannanoton kriisinhallintatoimintaan.
Sillä demarit tietysti kumartavat mm. Vanhasen hallituksen sotilasbudjetille, jossa on sotilaallisiin kriisinhallintamenoihin varattu yhteensä 104,6 milj. euroa.

Jos ajatellaan, että Heinäluomalla on lähtölaskenta lakanut, onko nyt helpottavaa päästää ulos moiset kannanotot ja sammakot suusta, kun ei enää ole menetettävää - antaa mennä samaa menoa kaikki. Ei tarvitse toisten toistaa.

Ja kun ulkoministeri Kanerva piti pippaloitaan Turun Caribiassa, oli Lipponen paikalla ja tuuletti Suomen natoi-jäsenyydelle vahvasti. Tiedetään Lipposen taustarooli demarileirissä, vaikkei nimipaikkaa juuri nyt olekaan.
Helppo onkin ajaa siinä roolissa Natoa demaripoltiikkaan sisään!

Näin nyt on kaikkien demareita kannattavien syytä noteerata, että puolue on jo julkisesti ajoissa ennen seuraavia valtakunnallisia vaaleja lyönyt kantansa taas kertaalleen, ja se antaa tilaa myös erilaisille eduskunnassa kuulluille puolustusraporteille ja muille asiakirjoille, joissa sisältönä' korotuu Nato -kumppanuus.
Ja entä 'Nato-vastaiset demarit' - jos teitä vakavasti on, nostakaa ihmeessä taistelulippu!
Nyt jos koska!

Mitä merkinnevät Halosen ja Tuomiojan varovaisemmat kannanotot asiassa - entä kuka on SDP:n seuraava - ehkä musta hevonen? Ja mihin se ratsu laukkaa, ja kenen komennossa?

Entä seuraava presidentti?
Jos nykyinen ulkopoliittine linja saa jatkua, ollaan enstistä pahemmassa jamassa. Puola jo on saanut itselleen USA:n ohjukset Venäjän vastaiselle rajalle. Totta kai pohjoinen osuus pitää aseistaa myös!
Oletko yhtään huolissasi?

Ei kommentteja: