sunnuntai 24. elokuuta 2008

Kuka kertoo asukkaille, että koti myydään?



Miten törkeästi menettelee Turun kaupunki asukkaitaan kohtaan? Se on myymässä kymmeniä asuntoja niin, ettei asukkaille ole hankkeen vaiheista kerrottu mitään.
Ei sitäkään, että asiaa käsitellään huomenna valtuustossa! Ei paljon kaupunginhallituksen jäsenten päätä palella!

Minne se aikoo ohjata asukkaat, kun se on myymässä asunnot yksityiselle.
Uudella omistajalla ei sopimuksen mukaan ole kuin kahden vuoden velvollisuus pitää asukkaat vuokralla. Sen jälkeen on tulevaisuus tuntematon.
Asunnot voidaan myydä alta pois seuraavalle sijoittajalle asunto kerrallaan, tai tyhjentää koko talo ja panna täysremonttiin - tai mitä tahansa?

Kaiken huipuksi valtuusto on huomenna illalla tekemässä myyntipäätöstä tilanteessa, jossa asiasta on tehty valitus ja sen käsittelyn lopputuloksesta ei ole tietoakaan vielä
Silti siis haetaan valtuustolta lupaa myydä ihmisten kodit!

Eivät auta jokirannan ravintolalaivat eikä kesäinen vehreys, kun talvi tai asunnottomuus koittavat - ei ole kotikaupunki sen jälkeen enää kaunis ihmisen silmissä, kun kaikki myydään!
Ihmisten tulevaisuus on nyt kaupan, myynnissä!

Tämä huominen asian käsittely on osa sitä asuntojen myyntikampanjaa, johon Turku on syyllistymässä:
myyntilistalla on niin vanhainkoteja ( Myllykoti ), palvelutaloja (Ruusukortteli) kuin tuhansia vuokra-asuntoja! Siis kyse on suuresta määrästä kaupunkilaisia, joiden koti on vasaran alla.
Kuka omistaa ja kenet jatkossa?

MIELENOSOITUS VALTUUSTON EDESSÄ
Maanantaina on klo 17.30
kaupungintalon puistossa Aurakatu 2 mielenosoitus kaupungin omistaja- ja asuntopolitiikasta.
Ihmisten koteja ei saa myydä! Tule mukaan, tee jo kotona plakaatti tai vaikka ilman sitä - pääasia, että olet paikalla. Asia koskee kaikkia kaupungin vuokra-asunnoissa olevia, ei vain Ilpoistenahteen asukkaita!

Nyt Ilpoistenahde.
Seuraavana listalla Lehtolaakson suuret asuntovolyymit.
Sitten Turun Vuokratalot jne ... (TVT-asunnot)
Missä asuvat tulevaisuudessa näiden asuntojen ihmiset, kun vuokrat nousevat, asunnot myydään omistusasunnoiksi, taloja tyhjennetään, korjauskustannukset laskutetaan viimeisen päälle....kaikkea mahdollista on odotettavissa.

Siksi tarvitaan nyt toimintaa!
Tavataan klo 17.30 mielenosoituksessa!
Yritä ehtiä mukaan!


Ei kommentteja: