keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

komTURKU.fi on uusi osoite, josta


löydät lähiaikoina - muutaman päivän sisällä uudet sivut SKP:n Turun kaupunkijärjestön toiminnasta. Erityisesti haluamme lähestyä sillä kaikkia teitä, joilla on tapana tutkailla, vertailla, seurata asioita verkon kautta - ja tehdä niistä myös omia kriittisiä johtopäätöksi.

Ammattimiehet joukostamme ovat sivun takana, osa ideoinnista on ryhmätyötä.
Taustalla kuitenkin puolueen kotisivujen layout ' ia, olemme tässä uskollisena organisaatiollemme.
Sivuilla näkyvät ajan mittaan myös syksyn ehdokkaat kaupungissa, näkyvät tapahtumat ja kampanjat lähiöissä ja toreilla ja kaduilla.

Tämän illan palaveri mm. näiden asioiden merkeissä oli todella innostava ja kannustava - myös merkkinä sille, miten nostaa turkulaiset kipupisteet esiin asukkaiden tarpeista lähtien. Siis puolueen valtakunnan vaaliohjelman paikalliset päivitykset ovat vahvistumassa mukavasti.
Kun valtakunnan vaaliohjelma vahvistetaan kesäkuun alussa, alkaa toukokuun lopussa meillä paikallinen kuulemiskierroksemme lähiöissä.
Alueilla, joissa jo nyt on asukasliike ollut aktiivinen jonkun asian ympärillä - siellä haluamme olla tukemassa ja toimimassa yhdessä kuntalaisten tarpeista lähtien, tavallisen veronmaksajan eduksi.

Mutta jotta kuulemme myös ihmisten ajastukset tästä kaikesta, tulemme kierrämme kesän aikana lähiöissä ja toreilla. Ja www.komTURKU. fi - sivuilta voit tarkistaa, missä menemme, mitä puhumme, mitä kuulemme, mitä teemme - ja miten voit olla kaikessa tässä mukana. Vain yhdessä teemme parhaiten, seuraa sivuja jatkossa.
Nyt löydät sieltä heti jo mielenkiintoiset artikkelit kevään tuoreimmasta piirilehdestä.
Vauhti on potkaistu, nyt mennään eteenpäin ja suunnitelmat ja toiminta lisäävät vahtia.

Kom sivuosoitteeen allussa on merkki kommunistien sivusta, mutta se kertoo myös, että olemme kaksikielisessä - tai itse asiassa kymmenten kielten kaupungissa.
Mutta vanha turkulainen sanoo tul turkku, se voi olla myös huonolla puoliruotsilla komTurku !
Siis tavataa pian, komTURKU.fi
.

Ei kommentteja: