lauantai 6. kesäkuuta 2009

vaalibudjeteista -

...on mielenkiintoista vetää johtopätöksiä.

Jos kohta joku tunnettu politikko kuten jäätteenmäki ilmoittaa budjetikseen 25 000 €, tulee siihen päälle kaikki se mainoksena toimivam, kun hän on esillä eri medioissa jo istuvana meppinä. Samoin on joidenkin muidenkin laita. Toisaalta jos Ukolla (kok) on yli 100 000 € budjetti, kertoo se miehen varallisuudesta eurolobbarina. Siellä on saanut koottua sekä pääomia että tietoa. On kai lähtökohta toinen kuin suurimmalla osalla ehdokkaita.

Toisaalta ihmeellinen perustelu neiti Paasilinnalla. En löytänyt yhtään kelvollista ehdokasta, niin päätin itse ryhtyä ehdokkaaksi! Onpas siinäkin itsekäs perustelu - ei ymmärrä!

Uskomattomin mainos, jonka olen nähnyt on täällä Turun seudulla: Viime vaaleissa eduskunnasta pois pudoinnut Mikko Immonen ilmoitti suurella lehti-ilmoituksella TS:ssa: Mikko Immonen palaa eduskuntaan!
Hän luonnollisesti vetosi kannattajiinsa äänestämään Lapintietä, jotta hänelle aukeaa uudelleen eduskuntapaikka.

Monenmoisia ovat mutkat ja metkut. Taktiokointia niin monella.

Mutta huomenna illalla kuullaan miten meni?
Tuliko Soinista pätkämeppi, menikö samaölla Sari, tippuiko Itälä kuten on ennakoitu, entä miten käy kolemn nsuurimman puolueen keskeisen kisan.

Ulkoparlamentaarisista puolueista eivät puhu mitään.
SKP:sta puhumattakaan!
Ihmekös tuo, kun eduskunta taannoin jo säätiöi vallan itselleen, nykyisille puolueilla sen verran kovilla äänikynnksillä, ettei välttämättä RKP:n tulevaisuuskaan loista...
Vai mitä luulet?

Ei kommentteja: