perjantai 5. kesäkuuta 2009

mainoskikka tuokin!

Ei voi muuta kuin todeta median ja valtapuolueiden pelaavan hyvin yhteen. Etukäteen näytetään jo valmiiksi kuvatkin ketä valitaan .... aivan kuin vihjeeksi ihmisille, että jos haluat olla voittajana, äänestä jotain heistä...

Se on semmosta tämä demokraattinen ja kaikille samat lähtökohdat vaalissa antava kotomaamme. Aivan kuten TV:n paneelitkin, joissa vain eduskuntapuolueet ovat äänessä. Voiko muuta ihmiset ajatellakaan olevan, kun aina näkee sitä samaa.....Soini vastaan muut...ja Soinilla retoriikkaa, jossa mennen tullen luvataan ja kiellettään samoja asioita...kuten omaa asettumista ehdokkaaksikin.

Ihmeellistä on, että siitä huolimatta on voimia mm. SKP:n ehdokkaiden ja tukijoukkojen keskuudessa tehdä sitkeästi vaalikampanjaa...todellisena vaihtoehtona nykypuolueille, Sitä pin persut eivät totta vie ole.

Vielä on pari nippua jaettavana lehtiä, ne menee huomenna maailmalle loppuherätyksenä äänestää vahva protesti nykyiselle EU-politiikalle - kaikkea muuta kuin rauhanjärjestölle, kute jotkut sitä kumminkin mainitsevat!

PS
Olettekos panneet muuten merkille, että kuukaudeksi menee SUomen ilmavoimien suuri porukka Nato - yhteensopivuutta testaamaan Saksalaiseen Nato-tukikohtaan!
Etteikö siihen ole pyritty jo kymmenen vuotta!

Ihmetellä ei tarvitse, selvää pässinlihaa että maatamme sinne viedään nykyvoimilla, jos saavat jatkaa!

Ei kommentteja: