perjantai 10. lokakuuta 2008

Voipi olla, että

huomenna, joka alkaa muutaman minuutin kuluttua, en paljon ehdi täällä turista, siksi tiiviiltä tuntuu aikataulu huomenna.

Mutta haluan sanoa Ahtisaaren palkinnosta, että eipä siinä todellliset rauhan teot olleet käsillä, kun Kosovon tilanne Ahtisaaren johdolla ratkaistiin.
Koko Kosovon tilanteesta kirjoitti heti noihin akoihin Tiedonantaja varsin ansiokkaasti.
Kaikki se, miten meillä valtamedian takana piilotellaan tosiasioista, kaikkia USA:n rahoittamia ja NATOn toteuttamia toimia alueella sodan aikana ja sen jälkeen, on likaista peliä.

Kysymys ei ole oikeasta rauhasta alueella.
Kyse on ennen muuta taas kerran NATO:n ja USA:n polititiikan ja valta-asemien pönkittämistä.
Se merkistee alueella taatusti kytevää uuden konfliktin siementä m,uodossa tai toisessa, senhän NATO ja USA haluavatkin saada aikaan, sillä eihän muuten tarvita uusia asejärjestelmiä.
Jos maailamassa rauha voittaisi ja sodat loppuisi, ei siitä aseteollisuus riemuitsisi, eivätkä varsinkaan sen osakkeenomistajat!

Ehdotan, että tutustut Tiedonantajan kotisivuilta arkistosta hakusanalla Kosovo vankkaan Kosovo - taustoitukseen, jota et löydä helposti muualta.
Suosittelen poikkeamaan arkiston kätköihin!!


Ja Väisäsen Juha-Pekan (Hki/Kulttuurilista) nostama vaatimus rauhantyöhön suunnattujen määrärahojen nostamista voi kannattaa - josko herrat helsingin mitään toki kuulee..

Ahkeraa viikonloppua!
- toivottaa sinullekin ehdokas no 109 / Turku

Ei kommentteja: