torstai 15. huhtikuuta 2010

Korruptiovapaata demokratiaa, hyvinvointia, yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa, ihmisoikeuksia?

Siinäpä se!
Maatamme on kehuttu korruptiovapaaksi maaksi - ja kitinkontit!
Maatamme on kehuttu demokratian esikuvaksi - ja kitinkontit!
Maailmalla puhuvat että elämme hyvinvointivaltiossa - ja kitinkontit!
Maahamme luodaan yhdevertaislakia - josta kuitenkin puuttu esim. köyhien oikeus valita hoitopaikka viimeisiksi elinvuosiksi riippumatta varallisuudesta!
Väittävät, että maassamme on tasa-arvo - ja kitinkontit!
Maassamme väitetään kunnioitettavan ihmisoikeuksia - ja kitinkontit!

Korruptiovapaudesta ovat Vanhaset, Tiurat, Kanervat...ja kymmenet kymmenet muut olleet eläviä ja käveleviä esimerkkejä tuosta vapaudesta - muka! Rahalla voidellaan herroja ja rouvia niin että kaislikossa suhisee! Rahalla ostetaan ministeripaikkoja, valtuustopaikkoja...ja suurten laitosten johtajien  ja hallitusten paikkoja.

Demokratiaa saa hakea kuin neulaa heinäsuovasta - vaikka demokratianhan pitäisi olla kansan valtaa. Nyt vallassa ovat rahan voimalla eliitti ja muut rahan äänellä ja sen puolesta puhuvat - niin  eduskunnassa kuin kunnissakin! Eivät kuule ihmisten tarpeita eikä vaatimuksia, ei mielipiteitä eikä kokemuksia.

Mukamas hyvinvointivaltio, kun 700 000 ihmistä elää alle köyhyysrajan, kun yli 13 % lapsista elää köyhyydessä, kun leipäjonot kasvavat viikko viikolta, kun julkisen sektorin palveluja yksityistetään ja hinnat karkaavat pilviin, kun entistä useampi vanhus elää käytännössä heitteillä...ja mitä vielä!
Nämä ovat vain löytöjä hyvinvointivaltion arjesta!

Yhdenvertaisuutta on, kun lihava ja laiha hakevat samaa työtä, ja laiha saa sen, yhdenvertaisuuta on kun maahanmuuttaja ei saa työtä ennen kuin muuttaa nimensä suomalaiseksi, ja yhdenvertaisuutta on, kun huomattavan suuri jalkapalloseura maahanmuuttajanuorten joukkuetta sarjassa pyörittävänä ei saa sentin senttiä...kun ei lasketa urheiluseuraksi eikä maahanmuuttajaseuraksi, tuo FC Komar, vuoden  nousija. Yhdenvertaisuutta on myös lehtirahat, joita valtio jakaa muille paitsi Tiedonantajalle käytännössä.
Siis ei ole ihonväriin, ei vakaumukseen tai ulkonäköön katsominen, niin on tasavertainen maa!

Tasa-arvoa maasamme on, että edelleen on naisten ansiotaso miehiä heikompi - ja sopimuksen mukaan elettäessä ollaan joskus vuodessa 2030 kun se toteutuisi, ellei miesten ansiotaso pääse sillä välin karkuun.
Niin kuin se noilla prosenttikorotuksilla aina pääsee.

Ihmisarvoista elämääkö on vanhuksilla, joita retuutetaan viimeisnä vuosinaan laitoksesta laitokseen, samoin kuin ihmisarvoa on käännyttää henkensä edestä vakaumuksensa puolesta turvaa hakeneet pakolaiset kesken koulupäivän ja ansiotyön takaisin kotimaahan, jossa edelleen jatkuvasti kidutukset vankiloissa ja teloitukset arkea kuten Iranissa tunnetusti on.


ETTÄ NIIN KAUNIS ON MAA, NIIN KORKEA VEISU!

Ei kommentteja: