lauantai 24. huhtikuuta 2010

Demarit ja maahanmuuttajat

"Maahanmuuttoa tiukennettava!"
Voi Heinäluoma, noinko todella ajattelette SDP:ssä? 
-  No, onneksi eivät kaikki puolueessannekaan, esim. nuorempi väki ajattelee pääosin toisin, myös monet naiset, sen tiedät.
Entä omat maahanmuuttaja-aktiivnne - miltä arveet heistä tuntuvan?
Ehkä huomaavat olevansa väärässä puoolueessa ja astuvat pari piirua tänne vasemmalle! Mutta nyt olet esiintymiselläsi koventamassa maahanmuuttopolitiikkaa.  Jo on kummallista solidaarisuutta demareilta. (kuva demarien kokouksesta tänään uudellamaalla, YLE)

Jos puhut afrikkalaisista maahanmuuttajista, ja kehoitat heitä ensin ottamaan selvää onko työtä saatavilla, oletko itse jalat maassa?
Miten henkensä kaupalla paikkaa hakeva voi ensin selvittää mahdollisia työpaikkoja jossain pohjolassa!
Väität, että maahanmuuttajat vievät työpaikat suomalaisilta. Eivät ainakaan afrikkalaiset. Useimmat heistä tekevät jopa akateemisella loppututkinnolla siivoojan töitä tai muita täysin alipalkattuja pätkätöitä, joilla suomalainen yksinhuoltaja ei esim.voi elättää perhettään.

Asia erikseen ovat ne EU-maista tulevat, lakeja kiertävien reppufirmojenn halpatyöläisiä palkkaavat yritykset, jotka halvemman työvoimakustannusten maasta rekrytoivat omilla sopimuksillaan ihmisiä tänne.
-  Silloin suomalainen työnantaja voi tasan rauhssa palkata heitä ja polkea suomalaisia sopimuksia saappaan korollaan.
-  Mutta vastikäähän EU teki asiasta oikeudellisen päätöksen, ja sen pohjalta on jo Ruotissa jopa vahvistettu lakikin! Lähtömaan sopimus riittää! Että siitä ei voi syyttää niitä duunareita, jotka paremman tiedon puutteesta lähtevät tänne oman maansa välittäjän remmissä! Mutta silloin ei olekaan kyse siitä maahanmuuttopolitiikasta, josta Heiunäluoma puhuu.

Kyllä miehen puheet viittaavat samaan lähestymistapaan kuin Soinin linja on alusta asti ollut. Nyt kannattajiensa menettämisen pelossa ottaa Heinäluoma muutaman askeleen siihen suuntaan, että maahanmuuttajavastaisten demarien äänet saataisiin pidettyä koossa!

HUHUH, kyllä on ns. työväenpuolueen miehen suusta ja päästä merkillinen linjaus. Ja rouva Urpilainen menee perässä.
Ihmetellä täytyy! Mitäs tuumaat?

Ei kommentteja: