keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Reality-sarjan osa V: VUOROSANOJA JA TEATTERIA

Ei näy loppua tulevan reality-sarjalle.

Eilen nähtiin sen uusin osio uusissa kulisseissa; nyt olivat sivuosien esittäjät pääosissa. Ensiviulua soitti
Timo - ei Seitsemästä veljeksestä - ja Paavo, ei se kirkkohistorian Ruotsalainen eikä edes se Flying - Finn
-  Mutta sanailijoita kumpikin.

Kun Timo Soini valmiiksi oppositiosta sai tuulta purjeisiin suuntana tyyrpuuri, sai Paavo Arhinmäki vauhtia sanoilleen.  Vaan mitä meille vakuutettiin. Nämä sankarit yrittivät voittaa toisensa siitä, tuleeko Portugali - pakettiin ja sen jälkeisiin takuihin muutosta linjauksessa. Siis Suomen osalta. Paavo sanoi juu, Timo Sanoi ei. Ja Mauri, joka on tehnyt tehtävänsä ja saanut mennä puheenjohtajansa ohjeen mukaan, peesasi hyvin Timoa. Peesaajana Paavolla oli  Eero - ei kumminkaan se Liukas luikku, veljesten nuorin ja pienin, van luikku iso mies SDP:Sta.

Mutta nähty on takin käännökset ennenkin, eivätkä nyt nähdyt jää viimeisiksi.
-   Kumma on jos vaaliohjelmansa pohjalta Vas. näkee mahdolliseksi mennä hallitukseen. Niin paljon en usko kokoomuksen koskaan taipuvan, kyllä se on Vas. joka silloin taipuu.
-   Vaan aivan kuten Jyrki K. totesi, on helpompi tehdä kivuliaita ratkaisuja, jos koko vasemmisto on mukana niitä tekemässä!

Sen vuoksi molemmat kihlaparin pääsopijat olivat eilen varsin vaisuja, - no, toinen osan ajasta puheenjohtajana, toinen muuten vaan keskittyi purkan pureskeluun kuten naapurinsa Stefankin.
-    Vaan näemmepä ennen pitkää, kuka veti sivuroolinsa uskottavimmin?
-    Entä kuka pysyy vaaliohjelmiensa takana. Nyt ainakin PS voi kasvattaa korkeakorkoisella sijoituksella pääomaansa seuraavia vaaleja varten - puhtaana kuin pulmunen?!????

JA LOPUKSI PÄIVÄN KYSYMYS: 
-  miksi PS:n paikka eduskunnassa on lähempänä demareita kuin kokoomusta?
No siksi, kun ei noilla erilaisilla eduskunnan työväenpuolueilla ole paljon eroa, olivatpa millä laidalla tahansa...vaikka sinne kokoomuksen liepeille PS kuuluisikin....

Ei kommentteja: