torstai 19. toukokuuta 2011

Reality-sarjan osa III: OPETUKSET OVAT UNOHTUNEET?

Ihmisen poliittista muistia sanotaan lyhyeksi. Sillä tarkoitetaan lähinnä tavallista kaduntallaaja.
Mutta että näin on puoluejohdolla VAS:ssa,  täytyy ihmetellä.
-  Toki Arhinmäki oli vielä maitoparta kun Vasemmistoliitto lähti Lipposen hallitukseen, mutta joukossa on pitkänmlinjan edustajia, ja Lipposene ajan kansanedustajia, kuten ryhmän turkulainen pj Lapintie. Luulisi olevan mielessä vielä, minkä hinnan myös vasemmistoliitto maksoi lähtiessään sateenkaarihallitukseen. Silloin leikattiin monia sos.turvan elementtejä ja helpotettiin mm. varallisuusvero rikkailta. Taitettu indeksikin taisi tulla tuohon aikaan.

No yhtä kaikki nyt on puolueen pj. sitä mieltä, että Portugalipäätös, jota vastaan se äänesti, on historiaa, ja seuraavat takuut ovat niin paljon parempia kuin mitä olivat pari kuukautta sitten, että nyt niitäkin voisi jo miettiä. Kun on niitä yksityisiä vastuunkantajiakin mukana.

Sitä on vaikea ymmärtää, miten ylipäänsä Arhinmäen ja Kataisen keskustelusta voisi löytyä linja, joka tyydyttää Vasemmistoliiton äänestäjiä. Siis sen kannattajia, ei Arhinmäkeä yksin.
-  Jos Katainen lupaa vahvistaa työllisyyttä, merkitsee se takuuvarmalla myös erilaisia pakkokeinoja ja samalla taloudessa sellaisia ratkaisuja, jotka takaavat työnantajille lisää helpotuksia.

Mutta kuten sanottu, perjantain jälkeen ei tarvitse aprikoida eikä ihmetellä.
Silloin kuullaan, miten ovat herrat turinansa käynnistäneet. Se kuulee kuka seuraa ...
Meneekä harteiden leventäminen siis porvaripoltiikan tukemiseen, jotta SDP:n ei tarvitse kantaa yksin sitä häpeää....kysyn vaan.

Ei kommentteja: