maanantai 20. kesäkuuta 2011

Reality-sarja osa VIII : TASAVEROSTA TASAVEROON !!!

Sarja tästä aiheesta alkaa olla päättymässä. Prinssi on saanut prinsessansa. Tänään Jungner ja Häkämies todistivat, että peli päättyi kentällä 1-1. Molemmat voittivat. Eikä sikspäkisssä kuulemma olekaan kuin voittajia! Mutta edelleen on tarkasteltava mitä' se merkitsee...??

Mutta kyllä pelissä aina häviäjätkin on.
Nyt se on kansa, jonka osalle jää maksajan rooli.
Odotettavissa on valmistuneen hallitusohjelman mukaan tasaveron vahvistuminen: Kun valtion tuet kunnille on pantu jäihin, on selvää, että jostain on raha otettava. Mistäs sitten? Ei muuta kuin kuntaveroa ja erilaisia kunnallisia maksuja ja taksoja korottamalla. Se on yksi sektori, jolla edetään.

- Ettei olisi muka tasaveron suuntaa?
Mitä muutakaan se on. Lisäksi polttoaineen valmisteveron osalta jakaantuu hinta kaikille: työmatkat, koulumatkat, vammaisten palvelumatkat (joista ainakin kuntien osuus kasvaa ellei vammaistenkin), rahtiliikenteen kustannukset, joka nostaa kaupan tavaroiden hintaa.....kaikki tuo tulee vääjäämättä kallistumaan perusteella, että polttoaineen hinta nousee.

Ja kun niin varman päälle tasaveroa ilmoittivat mm. Vas. ja SDP vastustavansa, niin tässä sitä nyt sitten ollaan sen puhtaan kaulan kanssa?!?!

Selittäkää se minulle?
ps. 
Tämä on vai yksi osa miten monin tavoin tulee elämä kallistumaan jatkossa ...

Mutta pääasia on kansalle tullut todistettua: prinssi sai prinsessansa ja alkaa kuherrukuukausi. Mihin häviävät siksi aikaa morsiusneidot ja bestmanit, aika näyttää!
Mutta se on jo toinen reality-sarja, tämä päättyy tällä erää, ja jatkuu muut jutut...

Ei kommentteja: