maanantai 29. joulukuuta 2008

MAIDON HINTA JA KAUPPOJEN AUKIOLO! Siinä taas hallituksella ketunhäntä kainalossa!

Siinäpäs se!
Nyt on kiire nostaa ensin ruoan hintoja, sillä olihan marraskuussa esillä ministeri Cronbergin hanke työmarkkinajärjestöjen suuntaan. Sillä pyritään vahvistamaan selustaa kauppojen aukiolojen vapauttamiselle kokonaan, ympärio kellon!
Kataisen puheissa se on myös liitetty samaan syssyyn kun vihdoin aikanaan ajetaan alas ruoan alv !!

Siis kytkykauppaa kansalle, pajunköyttä syötetään.
Voi juoda sitten vettä päälle, siinä paju kasvaa!

Hallitus lupaa pudottaa ruoan alv, mutta tekeekin sen vasta samassa yhteydessä, kun markkinavoimat saavat tahtonsa läpi aukioloaikojen vapauttamiseksi.
Ja jäähän vastakorotetuista ruona hinnoista korkeampi tulo valtiolle alv:nakin, kuin jos se olisi laskettu nykyhinnoista.

Ja kuka tässä kaikessa häviää?
Lapsiperheet, pienituloiset, työttömät ja lomautetut...kaikki köyhä kansa!
Näin huolehtii hallitus alamaisistaan!
Kiitos ja kunnia herran!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa katsomaan veljeni tilalle miten sitä maitoa tuotetaan ja millä tuotantopanoksella. Pyydän myös tutustumaan miten maidon hinnan kehitys on noussut suhteessa yleiseen hinnankehitykseen. Ja samalla ehdotan miettimään miten voi olla mahdollista, että pullotettu vesi voi maksaa jopa enemmän kuin maitolitra. Uskoakseni kuulut niihin ihmisiin jotka ei kuunaan ole nähnyt maatilaa paikan päällä. Ota yhteyttä asiasta tietäviin kansanedustajiin niin uskon että sekin järjestyy...
Ja jos tavoittelet halvempaa hintaa tuotteille, niin uskoakseni on varmasti olemassa ihmisiä jotka tekevät sinunkin työsi "halvemmalla" hinnalla ja samalla panoksella. Onko siis kilpailutuksen paikka?