keskiviikko 10. joulukuuta 2008

HUH, JO VIERÄHTI VUOSI....

....siitä, kun viime joulukuussa (2.12.2007) avasin nämä sivut ja näille kirjoittamisen. Kaiken aikaa olen pääasiassa tutkaillut omalla taidollani ja tiedollani maailman menoa meillä ja muuaalla. Muuta myös ihmisten arkea kotona ja kylässä, vanhusten ja lasten maailmaa. Mahtuu joukkoon monenlaisiakin aiheita, mutta juuriltani en mihinkään pääse.

Olen yllättynyt blogini saamasta vastaanotosta. Tähän mennessä kävijöitä reilut 1780 ihmistä. Nämä siis profiilin tarkastelussa olleita, muuta laskuria ei minulla ole, koko määrä lienee paljon suurempi.
**********************
Tämän vuoden joulukuussa en avannut kalenteria. Se tulee varmaan ensi vuonna. Mutta päivittäin tapaamme jatkossa taas varmemmin, kun elämäni ensimmäinen ja viimesen päällä rajusti sairastettu angiina alkaa helpottaa.
Se melkein vei mehut mennessään. Ja ennen oireita ehti tarttua pikkusiinkiin. Joista nyt ensimmäinen on jo ollut koululaisena meillä päiväänsä sairastamassa, ja jatkaa vielä pari päivää, että kuurin alettua pääseen taas kouluun. Kotona pikkusisko ja veli ja isä sairaana myös. Että se semmosta joulun odotusta!
**********************

Tällä erää lopetan tähän ja siirryn seuraamaan raporttia, miten intialaisia työmiehiä orjuutetaan laivojen hautuumalla asbestin ja työtapaturmien viidakossa.
Palataan huomenna siihen!


Kuvassa Alagin kaupungin telakka ja telakkamiehiä
jotka ovat työssä kyseisellä hajottamolla henkensä edestä.
Päiväpalkka max 2 €, naiset siitä max. puolet!!

Ei kommentteja: